Website en huisstijl Grouls en Strik Advocaten : On- en offline presence voor startend Advocatenkantoor

Home
Website en huisstijl Grouls en Strik Advocaten

Website en huisstijl Grouls en Strik Advocaten

Voor GS Advocaten, een startend advocatenkantoor in Oss, heeft Beefamous de volledige online huisstijl ontworpen. Deze huisstijl bestaat onder andere uit een website, logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppenopmaak. In dit project zijn alle huisstijlelementen op elkaar afgestemd om de professionele, industriƫle en persoonlijke uitstraling te creƫren die GS Advocaten zocht.

Het volledige project is in 2 maanden afgerond en ruim voor de startdatum van het advocatenkantoor volledig naar wens van de klant opgeleverd.

Website

De website van GS Advocaten is responsive wat inhoud dat deze zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop men de website bezoekt. Of men de website nu bezoekt op telefoon, desktop of tablet, hij ziet er altijd goed uit en is volledig functioneel. Daarnaast is de website gekoppeld aan een CMS waarin GS Advocaten zelf de pagina’s en berichten op de website kan beheren.

Het bijzondere aan de website is dat het een zogenaamde one-pager is waar, door middel van scrollen, alle belangrijkste elementen bereikt kunnen worden. Dieper gelegen pagina’s bevatten nog meer achtergrond informatie over specifieke onderwerpen.

Huisstijl

De huisstijl is volledig afgestemd op de wensen van GS Advocaten. Zij wensten een eigentijdse, innovatieve en professionele uitstraling. Dit is gerealiseerd in afstemming met de website.

Link naar de website: GS Advocaten

Copyright 2019 BEEFAMOUS