Fender advocaten huisstijl : Een volledig huisstijl met onder andere website, logo, briefpapier en meer

Home
Fender advocaten huisstijl

Voor Fender Advocaten, een startend advocatenkantoor in Eindhoven, heeft Beefamous de volledige huisstijl ontworpen. Deze huisstijl bestaat uit een website, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppenopmaak en email handtekeningen. In dit project zijn alle huisstijlelementen op elkaar afgestemd om de professionele, industriële en persoonlijke uitstraling te creëren die Fender Advocaten zocht.

Het volledige project is in 3 maanden afgerond en ruim voor de startdatum van het advocatenkantoor volledig naar wens van de klant opgeleverd.

Website

De website van Fender Advocaten is responsive wat inhoud dat deze zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop men de website bezoekt. Of men de website nu bezoekt op telefoon, desktop of tablet, hij ziet er altijd goed uit en is volledig functioneel. Daarnaast is de website gekoppeld aan een CMS waarin Fender Advocaten zelf de pagina’s en berichten op de website kan beheren.

Het bijzondere aan de website is dat het een zogenaamde one-pager is waar, door middel van scrollen, alle belangrijkste elementen bereikt kunnen worden. Dieper gelegen pagina’s bevatten nog meer achtergrond informatie over specifieke onderwerpen.

Huisstijl

De huisstijl is volledig afgestemd op de wensen van Fender Advocaten. Zij wensten een strakke, moderne huisstijl met klassieke elementen voor een professionele uitstraling. Dit is gerealiseerd in afstemming met de website.

Link naar de website: Fender Advocaten

Copyright 2019 BEEFAMOUS