Webdesign stappenplan

Home
Diensten en Tarieven
Webdesign stappenplan

BeeFamous werkt volgens een 5-delig stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor u aan het werk te gaan. Ook helpt dit stappenplan onze klanten om overzicht te houden over onze werkwijze en wat u als klant in dit traject kunt verwachten.

Het webdesign stappenplan

Nadat u met ons contact op heeft genomen plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot het webdesign. Ook bespreken we eventueel de overige diensten zoals het redigeren van teksten. We bekijken samen wat voor uw situatie belangrijk is. Tijdens het intakegesprek gebruiken we een gestructureerde vragenlijst om alle informatie te verzamelen die ervoor gaat zorgen dat we voor u een perfecte website kunnen ontwikkelen. Ook zorgt deze informatie ervoor dat we alle gegevens hebben om voor u een goede offerte op te kunnen stellen.

Op basis van het intakegesprek en eventuele andere correspondentie, stelt BeeFamous een offerte op waarin de volgende zaken worden vermeld: de afspraken voor het webdesign, de overige diensten waarvan u gebruik wilt maken met bijbehorende tarieven, de planning tot aan de afronding en de wijze van declaratie. Uiteraard is de offerte volledig vrijblijvend. Als u akkoord gaat met deze offerte retourneert u deze aan ons. Vervolgens starten we met het maken uw website of één van de andere diensten!

BeeFamous maakt een concept ontwerp voor uw website. Deze is toegespitst op uw wensen die naar voren zijn gekomen tijdens het intakegesprek en welke uiteengezet zijn in de offerte. Zodra het design gereed is, nemen wij contact met u op. We gaan daarna verder met de volgende stap.

Het design wordt nu aan u gepresenteerd. Het is nu aan u om de conceptversie goed te bekijken en hier uw feedback op te geven. Is er nog iets waar u niet tevreden over bent of wat u graag anders had gezien, dan passen wij dit aan en plaatsen de website opnieuw op de digitale omgeving waar u deze kunt bekijken.

Tijdens deze laatste stap wordt uw website online gezet op het door u gewenste domein en open gezet voor zoekmachines zoals Google. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van het domein en de keuze voor een hostingpartij. In dit stadium zullen ook alle overige diensten van BeeFamous worden uitgevoerd, zoals zoekmachineoptimalisatie, workshops, online copywriting, etcetera.
website online plaatsen

Copyright 2019 BEEFAMOUS