Diensten en Tarieven: Professioneel én voordelig

Home
Diensten en Tarieven

BEEFAMOUS is een online marketing bureau gespecialiseerd in onder andere webdesign en

zoekmachineoptimalisatie voor MKB.

Wat Doen We?

Professionaliteit en toch voordelige tarieven zijn dé twee elementen die bij ons centraal staan. Wij verzorgen voor MKB-ers de online uitstraling die ze verdienen. Bij ons hoeft u geen duizenden euro’s te betalen voor een mooie, professionele website.

Wij geven u de aandacht die u verdient. Bij al onze diensten kunt u van ons flexibiliteit en snelheid verwachten.

Hoe Werken Wij?

BeeFamous werkt volgens een 5-delig stappenplan. Dit doen we om structureel, snel en nauwkeurig voor u aan het werk te gaan. Ook helpt dit stappenplan onze klanten om overzicht te houden in onze werkwijze en wat er van hen als klant wordt verwacht.

Het stappenplan helpt ons en de klant om de website snel en naar wens op te leveren.

Het webdesign stappenplan

Onze Diensten

Wij bieden vele diensten op het gebied van webdesign en online marketing.

Ben u geïnteresseerd in één van de onderstaande diensten? Wij doen het graag voor u!

Neem contact op!

Webdesign
BeeFamous vult het gat tussen dure aanbieders die een hoog bedrag vragen voor het maken van een website en de amateur webdesigners. Wij maken voor een goede prijs een professionele website voor u. Bent u benieuwd naar enkele van onze laatste projecten? Kijk dan in ons portfolio.
> Meer over webdesign

Website onderhoud
Als uw website afgerond is, gooien wij u niet in het diepe. Wij kunnen uw website naar wens inhoudelijk en visueel onderhouden. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een onderhoudscontract waarbij uw website structureel word onderhouden. Of volg één van onze workshops om zelf uw pagina’s te kunnen beheren.
> Meer over website onderhoud

Zoekmachineoptimalisatie
BeeFamous bied u een dienst aan om uw website zoekmachine-vriendelijk te maken. Dit houdt in dat uw website goed en gericht, door middel van online zoekmachines zoals Google, te vinden zal zijn.
 
> Meer over zoekmachineoptimalisatie

 

Logo- en huisstijl ontwerp
Een visuele identiteit is voor elk bedrijf belangrijk. U wilt dat uw logo en huisstijl zowel herkenbaar is als de aandacht trekt. Daarnaast moet het uiteraard symbool staan voor uw bedrijfsfilosofie en werkwijze. Wij verwerken deze elementen in een krachtige huisstijl en logo.
> Meer over logo- en huisstijl ontwerp

 

online copywriting

Online Copywriting
Vaak vinden mensen het lastig om de tekst voor hun website goed onder woorden te brengen en op (digitaal) papier te zetten. Beefamous kan u daarin ondersteunen. Dit houdt in dat onze marketing- en communicatiespecialist de tekst, die u aanlevert, herschrijft of redigeert.
> Meer over online copywriting

workshops

Workshops
Wij geven verschillende workshop bij u op locatie. Alle workshops staan in het teken van het zo goed en optimaal mogelijk bijhouden van uw website.
 
> Meer over onze workshops

bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie
Een beeld vormt snel een sfeer en uw bedrijf komt meer tot leven. Prospects kunnen op die manier bepalen of u de zakenpartner bent die ze zoeken.
 
> Meer over bedrijfsfotografie

Onze tarieven

U heeft bij ons al een volledige website met CMS vanaf 950 euro. Wij stellen altijd in overleg met u een pakket op maat samen.

Interesse? Neem contact op.

Contact

Copyright 2019 BEEFAMOUS